A Török Kft. családi tulajdonban levő magáncég

,amely 1991-ben alakult Kaposváron. Cégünk fő profilját a szénacél, rozsdamentes acél, illetve alumínium félkész- és késztermékek tervezése és előállítása mellett az acélszerkezetek gyártása képezi. Tevékenységünk megrendelőink műszaki dokumentációinak feldolgozásától a porfestésig bezárólag a teljes technológiai folyamatot lefedi.

A cégünk megbízhatóságát és munkánk minőségét jellemzi

, hogy teljes gyártókapacitásunk több mint 80%-át immár több, mint 25 éve állandó vevőink egyre bővülő köre köti le megrendeléseivel. Munkatársaink nagy tapasztalattal rendelkeznek mindhárom általunk használt alapanyagcsoport megmunkálása terén, ahogy ezt az előállított termékek sokszínűsége is mutatja.

Sikeres, hosszútávú partnerkapcsolataink kulcsa

termékeink kitűnő ár/érték aránya, ezért mindig nagy hangsúlyt fordítunk vevőink megelégedettségére. Ez nem csak a szigorú minőségellenőrzéssel és a szállítási határidők pontos betartásával, hanem vállalati kultúránk fejlesztésével, korszerű menedzsmentmódszerekkel és tevékenységünk hatékonyságának folyamatos felülvizsgálatával és javításával érhető el.

Rendkívül büszkék vagyunk arra a fejlődésre

, amely a Török Kft.-nél az elmúlt huszonöt évben végbement: a kezdetben ötfős családi vállalkozás immár több, mint száz embert foglalkoztat és árbevételét is ezzel arányosan tudta növelni. Ehhez természetesen elengedhetetlen, hogy élen járjunk a technológiai újítások terén is, ezért a vevői igényeknek megfelelően folyamatosan újítjuk és bővítjük eszköz- és gépparkunkat.

Széchenyi 2020 pályázat